Stuur ons een  WhatsApp bericht! 

LEGO Spider-Man Vultures vrachtwagenoverval 76147

€ 22,99
Op voorraad
SKU
76147

Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

Jouw kleine superheld kan samen met Spider-Man in actie komen om Vulture te vangen. De minifiguur van deze gevleugelde schurk suist naar beneden, blaast de vrachtwagen open en steelt de juwelen! Een geweldige set om kleuters te laten kennismaken met het bouwen met LEGO® stenen.

Cool bouwbaar actiespeelgoed met voertuigen en minifiguren
Deze Spider-Man speelset bevat 3 LEGO minifiguren: Spider-Man, Vulture en een chauffeur, plus een geweldige motor en een geldwagen. De achterkant van de vrachtwagen 'explodeert' zodat de dozen met juwelen voor het grijpen liggen. Kinderen kunnen de motor verwijderen en op de motorkap herbouwen voor een sportieve look. De eenvoudige gids vergroot het zelfvertrouwen van kinderen door het doel van elke bouwstap uit te leggen. Download de gratis LEGO Life app voor extra bouwplezier met coole zoom- en draaifuncties.

Superleuke superheldenspeelsets
Met een enorm assortiment voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets kunnen kleine superhelden met LEGO Marvel Spider-Man bouwspeelgoed hun favoriete filmscènes nabouwen en hun eigen fantasieverhalen spelen.
 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LEGO Spider-Man Vultures vrachtwagenoverval 76147
Uw waardering