Retourneren

U heeft voor de aankoop van uw product gekozen voor Nedertoys, maar nu blijkt uw keuze toch niet de juiste of tijdens de levering liep er iets mis. Iets te weinig of beschadigd? Geen probleem, wij lossen uw probleem zo snel mogelijk op. Daarvoor hebben wij natuurlijk de nodige informatie nodig. Kies uit onderstaande scenario's wat het best bij uw situatie past, en dan doen wij al het nodige.

Als gewaardeerde klant kunt u rekenen op onze tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent. Zo kan het gebeuren dat het bestelde pakket niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om uw pakker 14 dagen lang te retourneren. 

Het eenvoudige stappenplan voor retourneren:

 1. U neemt met ons contact op via ons contactformulier of door een mail te sturen naar klantenservice@nedertoys.nl   
 2. U ontvangt van ons een retourlabel met instructies per mail. 
 3. U pakt hetgeen u wenst te retourneren zorgvuldig in.
 4. U print het etiket en plakt deze op.
 5. U brengt het pakket naar de dichtstbijzijnde pakketpunt.
 6. Wij storten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden om te kunnen retourneren:

 • Het artikel is niet gebruikt
 • Het artikel is onbeschadigd
 • Het artikel bevindt zich in de originele verpakking
 • Retourneren binnen 5 dagen.
  Retourneert u binnen 5 dagen na ontvangst, dan zijn de verzendkosten gratis. Hiervoor dient u gebruik te maken van het retourlabel dat wij aan u zullen verstrekken. Indien u geen gebruik maakt van onze retourlabel komen de kosten en risico van terugzending voor uw rekening. 
 • Retourneren na 5 dagen, maar binnen 14 dagen.
  Retourneert u na 5 dagen, maar binnen 14 dagen na ontvangst, dan komen enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Uw bestelling is geleverd, maar u heeft de verkeerde goederen ontvangen. Wat vervelend! Dit zetten wij graag recht. Opdat wij het juiste product zouden kunnen opsturen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen  via  ons contactformulier  of door een mail te sturen naar  klantenservice@nedertoys.nl . Wij willen u vragen zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven welke artikelen u had verwacht,   zodat wij meteen de juiste actie kunnen ondernemen om u te helpen.

Uw bestelling is aangekomen, maar nu blijkt er iets niet geleverd. Wat vervelend! Om het ontbrekende product zo snel mogelijk bij u te krijgen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via   ons contactformulier  of door een mail te sturen naar   klantenservice@nedertoys.nl . Wij willen u vragen zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven welke artikelen u had verwacht, zodat wij meteen de juiste actie kunnen ondernemen om u te helpen. 

Uw bestelling is geleverd, maar bij het openen van de bestelling ziet u dat het gewenste product schade heeft opgelopen. Wat vervelend!  Dit ziet u natuurlijk graag omgeruild en dit lossen wij graag op. Wij willen u vragen contact met ons op te nemen via  ons contactformulier  of door een mail te sturen naar  klantenservice@nedertoys.nl . Wij doen ons best om de beschadigde goederen zo snel mogelijk te vervangen. 

Belangrijk: neem altijd een foto van het beschadigde artikel in de doos waarin het verzonden is.

U hebt bij ons een product gekocht, maar dat is helaas stuk gegaan. Op alle door onze verkochten artikelen zit LEGO®, LEGO DUPLO® en Playmobil® fabrieksgarantie. Voor onze garantievoorwaarden verwijzen wij u graag naar de pagina   garantievoorwaarden.  

U hebt bij ons een product gekocht, maar het artikel is incompleet of u mist onderdelen? U kunt dan gebruik makaen van de LEGO®, LEGO DUPLO® en Playmobil® fabrieksgarantie. Voor onze garantievoorwaarden verwijzen wij u graag naar de pagina   garantievoorwaarden.