Levering

Veelgestelde vragen over de levering

De vermelde prijzen op onze website zijn altijd inclusief verzendkosten voor zowel Nederland als België. 

Wij versturen gratis naar Nederland & België. U betaalt dus geen extra verzendkosten!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de productpaginastaat een indicatie van de verwachte levertijd. Helaas kan het voorkomen dat uw bestelling is vertraagd.  Wilt u weten wanneer wij verwachten het pakket bij u te bezorgen? Stuur ons dan een mail via  klantenservice@nedertoys.nl, of een chatbericht of een  WhatsApp bericht!

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment meestal binnen één à twee werkdagen bij u thuis na ontvangst van de betaling.

Heeft u het artikel voor een bepaalde datum nodig of wilt u vooraf weten wanneer wij verwachten het pakket bij u te bezorgen? Stuur ons dan een mail via  klantenservice@nedertoys.nl, een chatbericht of een  WhatsApp bericht! 

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. 

In sommige gevallen wordt de bestelling in meerdere zendingen aangeleverd. Dit gebeurt wanneer een (of meerdere) van uw gekozen artikelen niet op voorraad is in ons hoofdmagazijn. Dan wordt die vanuit een andere locatie verzonden. Zo kan het zijn dat een deel van de bestelling op een ander tijdstip dezelfde dag of een andere dag geleverd wordt. Wat de exacte status is van elke zending kunt u terugvinden via de track & trace-code.

In de verzendbevestiging (per mail) kunt u via de track & trace-code de bestelling volgen. 

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment meestal binnen één à twee werkdagen bij u thuis na ontvangst van de betaling. Het is echter niet mogelijk om via onze website een gewenste leverdatum in te geven. 

Heeft u het artikel voor een bepaalde datum nodig of wilt u vooraf weten wanneer wij verwachten het pakket bij u te bezorgen? Stuur ons dan een mail via  klantenservice@nedertoys.nl, een chatbericht of een   WhatsApp bericht!  

Wij kunnen alle artikelen voor u, indien gewenst afleveren bij een gewenst afleverpunt. Wij maken hiervoor gebruik van het  Pickup Parcelshop netwerk van DPD. U kunt via https://www.dpd.com/nl/nl/ontvangen/afhaalpunten/ van DPD de gewenste Pickup Parcelshop opzoeken. 

Wij vragen u om vervolgens contact met ons op te nemen via  klantenservice@nedertoys.nl, een chatbericht of een   WhatsApp bericht!  en ons te voorzien van de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Uw bestelnummer
  • Het gewenste Pickup Parcelshop van DPD

Zodra wij dit voor u hebben verwerkt, zullen wij u informeren. Uiteraard ontvangt u van ons een verzendbericht met track en trace informatie, zodra we uw bestelling hebben verzonden. 

Bestellingen kunnen op zaterdag worden geleverd. Levering op zondag is niet mogelijk.

Indien u niet thuis bent bij levering, zal de pakketbezorger uw pakket aanbieden bij uw buren of bij de dichtstbijzijnde afhaalpunt. De pakketbezorger zal een bericht achterlaten in uw brievenbus met de afleverlocatie van uw pakket.

 

Wij doen er alles aan om het door u bestelde te leveren. Wij bieden u dan ook een aflevergarantie aan.

Indien er toch een onverwachts probleem bij de uitlevering voordoet, sturen wij u een email met de melding hiervan en komen wij met een passende oplossing voor u. Veelal zullen wij u nogmaals nalavering van het door u bestelde aanbieden. Mocht u het artikel willen annuleren, dan kunt u dit aangeven in een reactie op de melding die u via de mail van ons heeft ontvangen.