Stuur ons een  WhatsApp bericht! 

Privacy- en Cookiebeleid

Op deze plek vindt u het Privacy- en Cookiebeleid van Nedertoys.

Privacybeleid Nedertoys

Als u iets bestelt, hebben we u gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uww bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met u persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met u persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als u na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind u op https://www.nedertoys.nl/privacy-policy-cookie-restriction-mode. Wij raden u aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. U ziet hier altijd de laatste datum van wijziging. 

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 24 augustus 2020.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Nedertoys, gevestigd aan de Dirk Staalweg 48, 3851 LJ Ermelo, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Nedertoys verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Nedertoys, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen, op alle aan Nedertoys gerelateerde domeinen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot uw als individu. Denk maar aan uww naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals u IP-adres of Nedertoys klantnummer zijn persoonsgegevens. En andere gegevens die uniek zijn voor uw, zoals uw Nedertoys bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met Nedertoys, zoals (zakelijke) klanten en contactpersonen van partners. We krijgen de gegevens rechtstreeks van u, wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer u contact zoekt met onze klantenservice. In sommige gevallen ontvangen we uw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar uw verstuurt, krijgen we uw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer u die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Welke gegevens verwerken wij van uw, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor het verwerken van uw bestelling

Als u iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te kunnen houden over u bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig.

Hiervoor verzamelen wij u naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en u telefoonnummer.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die u met ons (of met een van onze verkooppartners) hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan u bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens in uw account

In uw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: u naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als u die hebt opgegeven) en betaalgegevens.

In u account bewaren we ook u bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties.

Daarnaast slaan wij in u account de door uw opgegeven interesses op, namelijk uw verlanglijst en u e-mail- en personalisatievoorkeuren.

Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij de gegevens in uw account zolang u actief klant bij ons bent. Als u 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al uw gegevens. Daarnaast kun u op ieder moment een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Gegevens over uw contact met de klantenservice

U kan 24/7 contact opnemen met de klantenservice. U kunt met ons e-mailen of chatten of een bericht sturen via WhatsApp. We gebruiken de in uw account opgeslagen gegevens om met uw contact op te nemen naar aanleiding van uw vraag of klacht aan ons.

We kunnen u een volgende keer sneller helpen door uw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact met ons en met onze verkooppartners bewaren wij dan ook zolang u actief klant bij ons bent.

Wanneer u ons een privébericht u stuurt via WhatsApp, worden de berichten maximaal 6 maanden door ons bewaard, of korter als u het bericht zelf eerder verwijdert.

Gegevens voor een optimale winkelbeleving

In onze winkel staan meer dan 500 artikelen. Wij willen u dan ook graag helpen om tussen al deze artikelen te vinden wat u zoekt.

Allereerst zorgen we dat onze website goed werkt zodat u optimaal kunt winkelen. Daarvoor verzamelen we bij een bezoek aan Nedertoys uw IP-adres, informatie over u internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of het mobiele toestel waarmee u ons bezoekt.

We zorgen er ook voor dat Nedertoys zo relevant mogelijk is door onze winkel af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Om dit te kunnen, verzamelen we u zoek-, klik en koopgedrag bij Nedertoys. Wij gebruiken deze gegevens voor het in kaart brengen van generieke klantpatronen, zodat we die op individueel niveau in kunnen zetten. Daarbij gaat het niet zozeer om de kennis over individuele klanten. Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij deze gegevens zolang u actief klant bij ons bent. Als u 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al uw gegevens. Als u hierover meer wilt weten en u voorkeur wilt aanpassen verwijzen we u naar u account

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken

Wanneer u op Nedertoys een artikel bekijkt, zie u ook andere artikelen die we aanbevelen. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het artikel of de categorie waar u op dat moment naar kijkt. Op basis van statistieken weten we dat klanten die dat artikel kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere artikelen. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk: iedereen die dat artikel bekijkt, ziet dezelfde aanbevelingen. Of we laten u op basis van u zoekopdracht zien wat andere gebruikers zochten. Deze vorm van het verbeteren van u winkelervaring ziet u in een fysieke winkels. Zo staan artikelen van hetzelfde type of die bij elkaar horen meestal bij elkaar. En de verkoper weet ook wat populair is en wat andere klanten kochten toen ze met dezelfde vraag in de winkel kwamen.

Personalisatie op basis van uw accountgegevens en zoek-, surf- en aankoopgeschiedenis bij Nedertoys

Als we weten wie u bent (dan zie u bovenaan op de homepage u naam), kunnen we de winkel voor uw nog persoonlijker maken. Net als in u favoriete fysieke winkel. De winkelbediende kent u en kan op basis van u vorige aankopen en interesses goede aanbevelingen doen.

Net als die winkelbediende doen ook wij aanbevelingen. We kijken naar wat u eerder bij ons zocht of kocht, wat er op u verlanglijst staat en welke interesses u toonde door bepaalde artikelen te bekijken in onze winkel. Dus het LEGO® artikel dat u net hebt gekocht, geven we dan níet als tip. Wij doen dat op basis van uw surf-, zoek- en aankoopgedrag. We kijken daarbij niet langer dan twee jaar terug. Deze gegevens verzamelen we op basis van cookietechnieken en uw IP-adres.

Wat we niet doen is deze gegevens gebruiken om uw bij u bezoek aan Nedertoys andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Het kan wel voorkomen dat als u ons opnieuw bezoekt we de prijs van sommige producten inmiddels hebben aangepast en dat prijzen tussen Nederland en België verschillen.

Wij hebben een belang bij het toepassen van deze personalisatie, namelijk om uw leven makkelijker en onze winkel beter te maken. U vindt sneller wat u zoekt en wordt niet gestoord met artikelen en categorieën die niet relevant voor u zijn.

Zelf ingestelde voorkeuren

Op verschillende plekken kun u zelf u voorkeuren bij ons aangeven. Zo kun u bijvoorbeeld ergens van op de hoogte gehouden willen worden of artikelen op uw verlanglijstje zetten. Ook als er een nieuwe release uitkomt van een artikel kun u daar vooraf alvast op intekenen. Deze voorkeuren kunt u te allen tijde zelf uitzetten.

Gegevens voor marketing

Gepersonaliseerde e-mails

We hebben geregeld aanbiedingen, speciale acties en nieuwtjes die we met u willen delen. We delen die graag via mail. Als u bij ons een account hebt en één of meerdere bestellingen hebt geplaatst, e-mailen we u suggesties, informatie over onze artikelen en diensten op basis van u aankopen en reviewverzoeken. Als u ons daarvoor toestemming geeft, kunnen wij uw ook andere informatie mailen, zoals de dagaanbieding, algemene winacties of persoonlijke aanbevelingen en informatie. Deze persoonlijke aanbevelingen zijn gebaseerd op u aankopen en bezoekgeschiedenis van maximaal 2 jaar geleden om op deze manier de inhoud van de e-mail interessanter voor u te maken. Als u dit soort informatie liever niet ontvangt, kun u u meteen afmelden voor nieuwsbrieven in u account

Gepersonaliseerde advertenties

Wij, onze advertentienetwerken en mediabureaus kunnen u advertenties tonen op Nedertoys en andere websites. Dat gebeurt op basis van u eerdere bezoeken aan onze websites en de websites van derde(n). U surf, zoek-, en koopgedrag worden verzameld op basis van cookietechnieken, uw IP-adres en het advertentienummer dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee u surft. Wij doen dit alleen als u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Voor cookies geldt een beperkte bewaartermijn en die termijn verschilt per cookie. Leer meer over cookies en hoe u uw cookievoorkeuren kunt instellen

Gegevens uit klantonderzoeken

We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren en nog beter te laten aansluiten op wat klanten willen. Daarom kunnen we u gegevens (klant ID, e-mailadres en/of telefoonnummer) gebruiken om u uit te nodigen voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Op deze manier help u onze winkel nog beter te worden.

Deelname aan een klant- of marktonderzoek is geheel vrijwillig. U beslist zelf of u mee wilt doen aan het onderzoek. Hoelang uw gegevens gekoppeld aan de uitslagen van het klant- of marktonderzoek worden bewaard, varieert per onderzoek. Wij verwijderen alle naar uw herleidbare gegevens zodra het onderzoek definitief is afgerond.

Gegevens voor reviews & vraag- en antwoord

We zijn dol op reviews. En onze klanten ook. Want reviews helpen om te vinden wat u zoekt.

Als u een review schrijft, kies u of u persoonlijke gegevens of u naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. U kunt ook een alias gebruiken. Ook kun u aangeven of wij over u review contact met u mogen opnemen.

Wij plaatsen reviews alleen met uw toestemming. Omdat reviews lang waardevol zijn voor klanten, bewaren we een review totdat u van ons vraagt de review te verwijderen of tot het moment dat de review door ons wordt verwijderd op grond van de reviewvoorwaarden.

Gegevens voor prijsvragen en acties

Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij gegevens aan uw, zoals u naam, adres en/of e-mailadres. Deze hebben wij nodig om de actie kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.

Wij verzamelen deze gegevens met uw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun u terugvinden waarvoor uw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren.

Gegevens om fraude tegen te gaan

Op beveiligingsincidenten en fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij persoonsgegevens (waaronder IP-adressen en zoek, surf- en koopgedrag) om ongeautoriseerde toegang en fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Hiervoor kunnen wij eveneens gebruik maken van de diensten van externe dienstverleners.

Achteraf betalen

Als u artikelen koopt die u niet meteen wilt betalen, kunnen wij u kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden (artikel 12 lid 4)

Social media

Als u social media zoals Facebook gebruikt, kun u via 'like en share' knoppen op Nedertoys artikelen die u leuk, nuttig of handig vindt, met uw vrienden delen op u social media account. Nedertoys krijgt geen toegang tot uw social media account. Wij raden u aan om het privacybeleid van de social media partijen waar u een account hebt, goed door te nemen zodat u weet hoe u gegevens worden gebruikt en hoe u u instellingen kunt aanpassen.

Gegevens voor gebruik van de Google Assistent

Als u gebruik maakt van de Google Assistent dan kan u via de Google Assistent interacties hebben met Nedertoys. Zo kan u ons vragen om een cadeau voor u te vinden, een artikel op uw verlanglijstje zetten of vragen waar u bestelling blijft.

Om de door uw gestelde vragen te beantwoorden krijgen wij bepaalde gegevens van Google. Wanneer u een interactie met Google start is er een Google SessieID bij ons bekend, net als de tekst van de interactie (bijvoorbeeld de vraag die u stelt), de datum en het tijdstip waarop u eerder met ons een interactie hebt gehad en het land en de taalkeuze. Voor ons zijn interacties niet te herleiden naar uw als klant. Wij beschikken ook niet over de audio bestanden van de interacties.

Wanneer u de Google Assistent aan uw Nedertoys account koppelt, krijgen wij bij elke interactie een token toegestuurd waarmee wij de door uw gevraagde informatie kunnen ophalen uit u account. U kan de Google Assistent altijd weer ontkoppelen via de Google Assistent. Wij slaan uw interactie op, maar deze is niet gekoppeld aan uw account als u uw account hebt gekoppeld.

Tot slot gebruiken wij geaggregeerde gegevens voor statistieken over het gebruik van de Nedertoys toepassing door de gebruikers van Google Assistent. Door dit te meten kunnen we onze toepassingen op de Google Assistent blijven verbeteren in het voordeel van de gebruikers van Google Assistent.

Wij krijgen uw gegevens met uw toestemming als u gebruik maakt van de Google Assistent en hebben deze gegevens nodig voor het tot stand brengen van de interactie. Zo hebben wij uw vraag nodig om daarop een antwoord te kunnen geven. Daarnaast gebruiken wij de gegevens om te zien of de gebruiker al eerder een interactie heeft gehad met Nedertoys via Google Assistent. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld de welkomstboodschap aanpassen.

Wij bewaren alle interacties 1 jaar, om onze spraak toepassing te verbeteren. Daarnaast biedt Google ons geaggregeerde gebruiksstatistieken die voor ons gedurende 6 maanden inzichtelijk zijn.

Omdat de interactie via Google verloopt is ook Google een verantwoordelijke voor uw gegevens. De Google Privacy Policy omschrijft hoe Google gegevens over haar gebruikers verzamelt en gebruikt en welke rechten u hebt. Verder heeft Google meer specifieke informatie over welke data u als gebruiker van de Google Assistent met Google deelt en hoe u deze data kan verwijderen.

Met wie worden uw gegevens gedeeld?

Wij bieden ons klanten een breed assortiment aan LEGO® en Playmobil® artikelen. Niet alle producten hebben wij zelf op voorraad. Daarom werken we samen met een aantal partners. Met deze partners delen wij alleen uw naam en bezorgadres(sen). De overeenkomst die is aangegaan is echter altijd tussen de klant en Nedertoys. 

Als u met onze klantenservice contact opneemt naar aanleiding van een bestelling welke verloopt via een van onze verkooppartners, kunnen wij aan de verkooppartner uw vraag of klacht doorsturen, ten behoeve van het afhandelen daarvan.

Distributie- en logistieke partners

Om uw bestelling te kunnen afwikkelen, werken wij samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL, DHL, BPost en UPS. Onze logistieke partners krijgen van ons uw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om uw pakket op het door u gekozen adres af te leveren.

Andere externe dienstverleners

Wij schakelen ook andere externe dienstverleners in om te helpen met verschillende dingen. Soms hebben zij daar ook persoonsgegevens voor nodig. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen u gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

  • het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties;
  • het ondersteunen bij onze klantenservice;
  • het ondersteunen bij onze advertentie- en marketingcampagnes;
  • het ondersteunen bij het doen van klantonderzoek en het verkrijgen van ratings- en reviews;
  • het leveren van financiële diensten, zoals betaaldiensten, incassobureaus en kredietinformatiebureaus.

De overheid

Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

Alleen op uw verzoek: met andere bedrijven

Als u dat wilt, geven we u persoonsgegevens ook aan andere bedrijven door, bijvoorbeeld als een van onze commerciële partners een aanbieding heeft voor klanten van Nedertoys. Dit doen wij dan alleen met uw uitdrukkelijke toestemming.

Waar slaan wij uw gegevens op?

Wij slaan uw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ("EER"). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Nedertoys neemt veel maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Zowel op organisatorisch als technisch gebied. Wij hebben hiervoor een overeenkomst met een groep specialisten die dagelijks werken aan het beveiligen van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden. Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat uw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Geven we uw gegevens aan iemand anders? Dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaat als wij. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

Hoe gaan wij om met gegevens van kinderen?

Onze dienstverlening is niet gericht op kinderen. Dit betekent dat het gebruik van Nedertoys door klanten jonger dan 18 jaar alleen is toegestaan met de nadrukkelijke toestemming van een ouder of voogd.

Welke rechten kun u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?

Recht op informatie

U hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van uw verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage

U hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over uw beschikbaar hebben. U kunt dit aanvragen via onze klantenservice. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen. 

Recht op correctie

U hebt het recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kun u 24/7 doen in u account

Recht om bezwaar te maken

U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor de gegevens die wij gebruiken voor direct marketing. Zo kun u ons vragen om uw gegevens niet langer te gebruiken voor gepersonaliseerde aanbevelingen op de website. U kunt dit aanvragen via onze klantenservice. Daarnaast geldt dit recht ook voor andere gegevens die we van u gebruiken op basis van ons gerechtvaardigd belang. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat we de gegevens over u surf- en zoekgedrag vergeten en blijven vergeten. U kunt dit aanvragen via onze klantenservice. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen. 

Recht op dataportabiliteit

U hebt het recht om gegevens die u aan ons hebt gegeven in het kader van de overeenkomst(en) die u met ons hebt gesloten te ontvangen in een machine-leesbaar formaat, zodat u deze gegevens kan bewaren in een database van uw of van een andere partij. Dit betreffen uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis. Wij bieden uw de mogelijkheid om deze gegevens in een machine-leesbaar formaat te downloaden in account

Recht op beperking

U hebt het recht om beperking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij uw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als u van mening bent dat hier sprake van is, kun u contact met ons opnemen via de klantenservice.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen

U hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van uw hebben te verwijderen. Wanneer u een verzoek indient om uw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot uw herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Wij bieden uw de mogelijkheid om een verzoek in te dienen via onze klantenservice

Recht om een klacht in te dienen

U hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Wanneer u een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met u op. U kunt dit aanvragen via onze klantenservice. Maar u hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij onze Functionaris voor de Gegevensbescherming. Dit kun u doen door te e-mailen naar klantenservice@nedertoys.nl . Tot slot heb u het recht om u met uw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens(ook voor privacy zaken)

Nedertoys
Dirk Staalweg 48
3851 LJ Ermelo
Nederland
T 0651162432
klantenservice@nedertoys.nl